Januar 2015

Slovenka leta

Slovenska filharmonija

Prireditev, ki jo je povezoval Jure Longyka, je z glasbenimi vložki popestril Mladinski simfonični orkester Srednje glasbene šole Celje pod vodstvom dirigenta Matjaža Brežnika z izvedbami Andersena, Haydna, Dopplerja in Bradleyja ter še ena izjemno pogumna Slovenka in odlična pevka Ana Karneža, ki je poskrbela za ganljiv zaključek s pesmijo Med iskrenimi ljudmi Mojmira Sepeta in Dušana Velkavrha ob spremljavi filharmonikov.

November 2014

Koncert v Salonu uporabnih umetnosti

Salon uporabnih umetnosti, Maribor

SALON UPORABNIH UMETNOSTI je predstavitveni, prodajni in družabni prostor namenjen slovenskim oblikovalcem, arhitektom, umetnikom, ustvarjalcem ter ljubiteljem sodobnega oblikovanja in umetnosti. V tem čudovitem ambientu je Ana prirpravila koncert skupaj z odlično zasedbo.

September 2014

Dobrodelni koncert Rdečega križa Slovenije, Lepo je deliti

Gallusova dvorana, Cankarjev dom

Dobrodelni koncert Rdečega križa »Lepo je deliti« združuje veliko glasbenih gostov, ki dajejo svoj delež k zbiranju prispevkov za socialno ogrožene družine,predvsem otroke.

Ana je nastopila s pesmijo Mlade oči ob spremljavi pianista Samota Jezovška.

Slovenska popevka 2014

Križanke

Na Slovenski popevki 2013 je Ana s pesmijo »Pomlad vedno pride« navdušila občinstvo in se po njihovem mnenju povzpela na drugo mesto!

Junij 2014

VSI SKUPAJ SMO ZA – enakost-prijateljstvo-pomoč …

Terme Ptuj

Na dobrodelni prireditvi v Termah Ptuj je nastopilo veliko glasbenikov: Gadi, Dejan Vunjak, Ana Karneža, Rebeka Dremelj, Tanja Žagar, Victory, Alfi Nipič, Pajdaši, Slovenski muzikantje. Koncert je bil zelo uspešen, vzdušje pa ne bi moglo biti boljše.

Koncert na Festivalu Lent

Sodni stolp

Ana je letos prvič nastopila na Lentu: » Nocojšni koncert mi bo ostal v lepem spominu. Ne bi si mogla želeti bolj hvaležnega občinstva, kot smo ga imeli nocoj.«

La vie en rose

Cankarjev dom; Gallusova dvorana

Ana je nastopila na velikem Festivalu šansonov La vie en rose, katerega prireja Café teater v koprodukciji s Cankarjevim domom in RTV Slovenija, njegova gostiteljica ter idejni vodja pa je Vita Mavrič.

April 2014

1. samostojni koncert

velika dvorana v KPC, Majšperk

Ana je na velikonočni ponedeljek pripravila svoj prvi samostojni koncert v domačem kraju. Zasedbo so sestavljali: Matjaž Dajčar (akustična kitara), Matej Hotko (kontrabas) in Nino Mureškič (tolkala).

Miss športa

Festivalna dvorana v Ljubljani

V soboto, 19. aprila se je odvil finalni izbor za Miss športa 2014. Med nastopajočimi, ki so poskrbeli za dobro vzdušje je bila tudi Ana Karneža.

Marec 2014

Dobrodelni koncert Soroptimistk

Ptujski grad

V slavnostni dvorani ptujskega gradu so članice Soroptimist kluba Ptuj pripravile tradicionalni koncert ob dnevu žena, kamor so kot nastopajočo povabile Ano Karneža.

Februar 2014

Valentinov koncert z Ano Karneža

"The Lounge", Ptuj

Skupaj z odličnima glasbenikoma, Matjažem Dajčarjem (akustična kitara) in Matejem Hotkom (kontrabas) je Ana pripravila odličen akustični koncert, ki je navdušil zaljubljence na ta poseben večer.

November 2013

Akustični koncert Ane Karneža

Jazz klub Satchmo, Maribor

Za Ano Karneža se je mesec november končal prav posebno. Na povabilo Petre Greiner, ustanoviteljice Zavoda 13, je najstnica z izjemnim vokalom prvič nastopila v akustični verziji. 

Ljudje odprtih rok

Narodna galerija v Ljubljani

Revija Naša žena je letos že dvajsetič zapored razpisala natečaj za zbiranje predlogov za ljudi odprtih rok.

Femme Fatale

Festivalna dvorana v Ljubljani

V prestolnici so na gala večeru že tradicionalno izbrali slovensko »Femme Fatale«.

Oktober 2013

Nastop ob dnevu človekovih pravic

Vila Podrožnik

Ana je na povabilo varuhinje človekovih pravic, gospe Vlaste Nussdorfer nastopila pred državnim vrhom v Vili Podrožnik.

Junij 2013

Sprejem v domačem kraju

Ptujska Gora

Sokrajani, prijatelji, družina so Ani dan po finalu šova pripravili velik sprejem, o katerem Ana ni vedela ničesar.

Slovenija ima Talent, finale

Studio POP TV

Pesem »On my own« iz muzikla Les Miserables je bila tista, s katero se je Ana še zadnjič predstavila gledalcem.

Slovenija Ima Talent, polfinale

Studio POP TV

Ana je kot šesta in zadnja nastopila v zadnji polfinalni oddaji s pesmijo iz filma Čarovnik iz Oza, »Somwhere over the rainbow«.